F

iklan jap...

Khamis, 28 Julai 2011

Manjaku baby store..

salam semua,

selamat pagi... pelik kan pagi ni aku bersiaran awal... hahaha.... jawapannya tak dapat nak tidur lena la....
rasa macam hilang sesuatu lak.... aku tak dapat nak bayangkan orang yang anak dia kena culik tu camne la diorang rasa agaknya...

jap lagi aku nak gi sarapan kat bawah... nanti aku update ek...

ni aku nak cite pasal kedai baby baru bukak kat sini... kedai ni buat grand opening sabtu lepas 22/7... kami gi la survey2 barang2 dia... boleh tahan... tengah harga sale kan...? susu adik leh dapat murah 50 sen... pamper murah rm1... boleh  la kan...?

baju anak... hmmm murah lagi the store kalau ada sale... permainan....? wooo tak leh  lalu situ oooo... mahal...branded2 semua... tu yang buat abg long menangis tak berlagu tu... ayat aku cam biasa... mahal la nak ummi takde duit..... hehe... aci kan buat camtu?...

aku sesibuk nak buat kad maternity kat luar tu... shah yang bagi tau... huhu... selalu benda camni dia kurang peka sikit... pelik gak... budak kedai tu kata leh dapat free gift dan ada extra diskaun kalau masa sale.. bagus gak kan... cuma barang2 dia limited pada brand tertentu je....

yang penting aku dapat ni sebagai free gift dia...


 

so orang mengandung leh la gi apply ye..

p/s ada ke masa aku nak mintak borang tu budak ekdai tu leh cakap... untuk orang mengandung je kak... amboi tau la perut  aku ni tak nampak lagi.. abis ko ingat aku sesaje je nak  mintak...dah nama pun maternity card kan....? huh marah i tau...

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...