F

iklan jap...

Jumaat, 25 November 2011

apam kukus... akhirnya aku tergoda....

salam semua,

sebelum balik ni aku nak update jugak apa yang aku buat malam semalam....

semalam lepas balik shopping sakan dan berjalan2 sampai penat, kami balik ke rumah... aku dah pesan siap2 dengan shah sebelum tu suruh dia beli mauripan...

sampai2 rumah je terus aku godeh2 tepung....

anak2 sibuk duduk keliling tanya apa ummi nak buat...

last sekali bila aku letak je pewarna rose kat dalam acuan... terus ada yang tanya "ummi nak buat kek strawberry saya ye?"...huhu sangat mencabar....

sebenarnya aku buat apam kukus je pun... bukan best sangat pun.... tapi tekak rasa teringin nooo lepas tengok kat blog faiz aritu.... cuma selepas kecewa takde kelapa semalam aku buat keputusan cuma masak apam dia dulu... balik ni kang nak cari kelapa lagi... wah boleh camtu ye.... hehe...belasah je la...

korang layan je la gambar aku ni ye....


kenapa aku buat warna merah? pasal anak aku suka strawberry... jadi kena ada ala2 strawberry la ni... hehe... psikologi tu nak pikat anak makan... ke memang ummi dia ni psiko?

p/s dah bawak bekal untuk anak2 tadi pagi... bagi diorang cicah dengan gula je...

Tiada ulasan:

Catat Ulasan

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...