F

iklan jap...

Rabu, 14 November 2012

Tempat menarik dan tempat makan best di sekitar Nilai, Sepang dan Salak Tinggi

salam sejahtera semua,

tengok tajuk best kan? asal cerita tempat menarik je.... atau tempat makan best je mesti ingat nak bercuti kan?

yaaaa... keluargaku akan bercuti si samping nak temankan aku berkursus...waaa... aku kena kursus... diorang lepak-lepak je kan... sangat jeles ok bang...

dan kami dah selesaikan masalah penginapan macam dalam entry homestay dan hotel area bandar salak tinggi ini...

jadi penginapan dah selesai dan masanya nak cari tempat menarik yang boleh bawak anak-anak dan tempat makan yang best kami boleh pergi...

korang yang ada idea boleh sumbangkan ok...

ambik perhatian ini cuma tempat menarik dan tempat makan yang best di sekitar nilai, sepang dan salak tinggi je ye... jauh-jauh takut tak sempat nak pegi la... maklumlah aku ada kursus seharian... cuma ada lapang petang bawak ke malam je la....

p/s berangan nak bawak anak-anak jalan naik komuter... tak pun makan ice cream kat ice room kan? ;)


11 ulasan:

  1. saya duduk sepang..hehe makan la dekat restoren bondi...bebek goreng..sedappp :P

    BalasPadam
  2. hi sis.. yuyu stay JB kat Pasir Gudang.. Sis stay mana??

    BalasPadam
  3. Balasan
    1. jom..leh jadi babysitter...hihi..

      Padam
  4. tak pernah pergi,so. takde idea lak nak sumbang.hehehe.btw, selamat berkursus kak:P

    BalasPadam
  5. Ulasan ini telah dialihkan keluar oleh pengarang.

    BalasPadam
  6. dah sudah ker kursusnya? nak cadang jugak... he he he.......
    ari nasi kukus ayam dara... sedap3...
    yummyy............. RM5.00 satu... tapi berbaloi sedap
    ada blog fasal ni... tp blog org lain... boleh search... :-)

    BalasPadam

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...